Svampbruschetta med löjrom, en underbar kombination!

En härligt god bruschetta toppad med crème fraiche och löjrom gör du på några minuter, och vips så ha du en perfekt förrätt eller lunchrätt med en valfri sallad till. Blanda gärna med olika sorters svamp.

Härliga svampar

Ingredienser för 4 portioner

1 gul eller röd lök

1 vitlöksklyfta

1 liter av dina favoritsvampar

2 msk smör

Salt och nymalen peppar, efter tycke och smak

4 Skivor valfritt surdegsbröd 

4 msk crème fraiche

4 msk löjrom 

 

Gör så här

1. Hacka lök och vitlök. Stek löken tillsammans med svampen i en smörad stekpanna, salta och peppra.

2. Rosta eller stek bröden. Smöra bröden och lägg svampen ovanpå. Lägg på en klick crème och toppa med löjrom. 

Smaklig måltid!

 

Prova gärna en Chunky Monky! Läs mer här

Mat & Dryck
Seniordeal
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Relaterade artiklar

Mat & Dryck

Hacka, pressa eller riva vitlök?

Mat & Dryck

Så får du avokadon att mogna på bara tio minuter!

Mat & Dryck

Risotto – bara fantasin som sätter gränser

Relaterade rabatter

Mat

15% på Smakbox!

Smakbox

Boende

10% på hela köpet!

Kökets Favoriter

Boende

10% på hela köpet!

Confident Living

Boende

10% på hela köpet!

Kitchentime

Mat

30% på första två kassarna hos Middagsfrid!

Middagsfrid

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.