Kategorier

HITTA SENIORBOENDE PÅ SENIORVAL.SE

Informationstjänsten Seniorval.se startade på initiativ av två privatpersoner för att tillhandahålla uppdaterad och väsentlig information kring boende, service och omsorg för seniorer. Genom att samla informationen i en sökbar databas kan man via webbtjänsten enkelt hitta rätt typ av information om både kommunala och privata verksamheter. Databasen uppdateras kontinuerligt av Seniorvals redaktion utifrån information från omsorgs- och bostadsaktörerna själva samt tips som kommer in från allmänheten. Informationen uppdateras kontinuerligt och årligen gör man en kontroll av databasen för att se att informationen är korrekt och en avvägning görs om den ska fortsätta finnas med. Utöver söktjänsten finns på sajten även faktamaterial, tips och guider som rör boende, service och omsorg för seniorer. Redaktionen tar gärna emot tips från allmänhet om saker som bör tas upp på sajten.

Seniorval.se söktjänst för seniorboende

Seniorval.se, söktjänst för seniorboende

Söktjänsten och tillhörande databas är uppdelad i två kategorier: Tjänster hemma samt boende. Den förstnämnda kategorin ger resultat för hemtjänstföretag, omsorg och service som riktar sig specifikt mot äldre. För boende kan man antingen leta seniorboende för 55+, eller söka efter äldreboende för personer med större behov av vård.

Man söker enkelt genom att skriva in sin kommun och välja vad för typ av information man är på jakt efter. Efter det att man fått upp sökresultat kan man sedan lägga till mer specifika kriterier för att begränsa sin sökning, exempelvis ägandeform eller om boendet finns tillgängligt eller fortfarande är i planeringsstadiet. Om du är ute efter boende från ett visst fastighetsbolag går även detta att söka på, och det går enkelt att se vad hyran ligger på, hur man gör för att anmäla sitt intresse för bostaden, eller spara ett sökresultat som favorit inför senare jämförelser mellan olika alternativ.

Via Seniorval.se kan du även:

  • Se information om seniorboendet
  • Ställa dig i kö till en bostad
  • Läsa tips och guider om det mesta som berör äldrevård, tjänster i hemmet, senior- och trygghetsboenden
  • Ta del av grundläggande information om boenden och dina rättigheter
  • Få inspiration och reportage om en rad olika ämnen

 

Besök Seniorval.se.

 

Tillbaka till sidan Seniorboende.

  • RABATTER
  • ARTIKLAR

Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer här.